Een van de optredende bands is Bettie Bravo, een rock- en bluesband met pit.
Een van de optredende bands is Bettie Bravo, een rock- en bluesband met pit. (Foto: Wouter Loeve)

Soundgardens Boekelo: twaalf nieuwe tuinen en twaalf nieuwe acts

  Cultuur

Boekelo - De tweede editie van Soundgardens Boekelo wordt zondag 29 september gehouden. Tussen 13 en 17 uur kan de muziekliefhebber zijn hart ophalen in twaalf tuinen in en rond het dorp.

Net als vorig jaar stellen liefhebbers op twaalf plekken in en om het dorp hun prachtige tuin ter beschikking voor liveoptredens van zeer uiteenlopende live-acts.

Alles nieuw

Bijzonder is dat dit jaar twaalf andere tuinen het decor vormen van Soundgardens met een volledig nieuw muzikaal programma. Het publiek kan overal gratis binnenlopen om te genieten van bands en tuinen zolang er plek is bij de mensen achter het huis. Nieuw hierbij is ook het handige interactieve kaartje op www.soundgardens.nl, waarmee je op je mobiel altijd ziet waar je bent en waar je heen kan.

Rock, ska en country

Er is voor ieder wat wils. Er klinkt rock en blues, semi-akoestische muziek, singersongwriters bespelen piano's en gitaren, er wordt gecountried en er klinkt zelfs Nederlandstalige en skamuziek.

Ten Brincke

Het publiek fietst van het ene muzikale pareltje naar het andere met acts die in dezelfde tuin drie keer een half uur optreden volgens het doordacht opgestelde blokkenschema. Elk kwartier beginnen er ergens twee of drie nieuwe acts te spelen. En als je geen fiets bij je hebt, kan je een fiets lenen, net als vorig jaar ter beschikking gesteld door plaatselijke fietsenhandel ten Brincke.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden