Peter Mense: "Onze bezoekers lachen zich zonder lachgas absoluut de naad uit de broek."
Peter Mense: "Onze bezoekers lachen zich zonder lachgas absoluut de naad uit de broek." (Foto: PYMCA)

Peter Mense: 'Lachgas bij Cabarestival overbodig'

  Cultuur

Boekelo - Waar veel festivals overwegen om lachgas op hun evenement te verbieden, ziet Cabarestivalprogrammeur Peter Mense het gebruik van dit pretmiddel zelfs als 'volstrekt overbodig'. Cabarestival wordt op zaterdag 7 september gehouden in Boekelo.

Het comedy- en cabaretfestival in het zoutdorp Boekelo speelt zich af in en op zéér merkwaardige locaties, zoals een treinwagon, kapsalon en een rijdende huifkar en staat volgens programmeur Peter Mense garant voor een gulle lach.

Mense moet dan ook lachen om het gebruik van lachgas op veel evenementen in ons land: "We hebben jaarlijks een mix van gelouterde namen en aanstormend talenten op Cabarestival staan en onze bezoekers lachen zich zonder lachgas absoluut de naad uit de broek. We gaan dan ook absoluut niet over tot een verbod van lachgas, maar gaan ons wel achter de oren krabben als er bij één van de cabaretiers of comedians niet wordt gelachen."

Voor Cabarestival dat plaatsvindt op zaterdag 7 september zijn nog enkele kaarten verkrijgbaar via www.verborgentheater.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden