Bij de Tekenacademie voor volwassenen ga je in drie modules van tien lessen aan de slag met verschillende onderwerpen en tekentechnieken.
Bij de Tekenacademie voor volwassenen ga je in drie modules van tien lessen aan de slag met verschillende onderwerpen en tekentechnieken. (Foto: RalphDeRozario)

Kaliber laat jong en oud tekenen bij Concordia

  Cultuur

Enschede - Ben je gek op tekenen en wil je graag nog beter worden? In Enschede is er vanaf dit schooljaar voor zowel kinderen als volwassenen een mooi cursusaanbod bij Kaliber Kunstenschool. Je kunt kiezen uit een korte cursus van tien lessen of een voordelige jaarcursus van dertig lessen. Leslocatie: Concordia aan de Langestraat.

In de Kidsklas leren kinderen van 6 tot 12 jaar diverse teken- en schildertechnieken onder begeleiding van een docent. Bij de Tekenacademie voor volwassenen ga je in drie modules van tien lessen aan de slag met verschillende onderwerpen en tekentechnieken. Denk bijvoorbeeld aan handschetsen, modeltekenen, intuïtief tekenen en experimentele technieken. Van houtskool tot fineliner, van abstract tot anatomie. Elke module wordt gegeven door een andere vakdocent, die je weer nieuwe inzichten kan verschaffen. De modules kunnen ook los gevolgd worden.

Concordia en Kaliber zijn er trots op om als samenwerkingspartners een gevarieerd kunst- en cultuuraanbod te verzorgen. Naast de tekencursussen verzorgt Kaliber leuke workshops bij kindervoorstellingen van Concordia.

Meer weten? Kijk op kaliberkunstenschool.nl/cursusaanbod/beeldend of mail: info@kaliberkunstenschool.nl of bel. 088-4868700.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden