Een van de tuinen is die van de familie Lubberink, vijf jaar geleden winnaar van de verkiezing van mooiste plattelandstuin in Haaksbergen en Berkelland.
Een van de tuinen is die van de familie Lubberink, vijf jaar geleden winnaar van de verkiezing van mooiste plattelandstuin in Haaksbergen en Berkelland.

Laat je er komend weekend weer lekker in tuinen

  Cultuur

Haaksbergen/Boekelo/Buurse - Het Open Tuinen Weekend van Groei & Bloei Haaksbergen/Berkelland in juni was een groot succes. Reden voor vijf tuineigenaren uit Haaksbergen, Buurse en Boekelo om hun groene domein nogmaals gratis open te stellen voor het publiek. Dat doen ze op zaterdag 20 en zondag 21 juli.

De tuineigenaren verzekeren de liefhebbers dat hun tuin er heel anders uitziet dan ruim een maand geleden. De planten van toen zijn grotendeels uitgebloeid, terwijl andere soorten juist nu hun bloemenpracht tonen. Op 20 en 21 juli is iedereen van 10 tot 17 uur welkom aan de Sonderenstraat 44, Violier 34, Bekkevosweg 8, Meijersgaardenweg 15 (Buurse) en Beckumerstraat 460 (Boekelo).

Een van de tuinen is die van de familie Lubberink, vijf jaar geleden winnaar van de verkiezing van mooiste plattelandstuin in Haaksbergen en Berkelland. De verkiezing was uitgeschreven door de lokale afdeling van Groei&Bloei in het kader van het Open Tuinenweekend destijds. Benieuwd of deze tuin nog altijd prijswinnend is? Neem dan in elk geval een kijkje aan de Bekkevosweg.

Uitgebreide informatie staat in het OTW-bewaarboekje, te downloaden op

www.ziemijntuin.nl

Meer berichten