Vanuit de vele kramen langs de route worden zowel nieuwe als tweedehands producten verkocht. Foto: Tonnie Nieuwenhuizen. 
Vanuit de vele kramen langs de route worden zowel nieuwe als tweedehands producten verkocht. Foto: Tonnie Nieuwenhuizen.  (Foto: )

Huur nu alvast kraam op Pathmos Zomerfeest

  Cultuur

Enschede - Voor de zeventiende keer wordt op zondag 1 september het Pathmos Zomerfeest gehouden. Organisator Jeroen Bouman heeft er nu al zin in: "Het belooft weer een groot feest te worden. Zoals elk jaar zullen er kramen geplaatst worden in en rondom het Eendenparkje, in de Spinnerstraat en de Buitenweg en rekenen we op duizenden bezoekers."

Het feest zal om 10.00 uur beginnen en zal eindigen tegen 16.00 uur. In het Eendenparkje worden kinderactiviteiten gehouden. Zoals elk jaar is er volop aandacht voor entertainment. De band NightGig zal op het plein bij De Boei voor muziek zorgen. De Tetterkeerlkes zullen samen met de boerendansers en met straattheatergroep 'Nee hé, ook dat nog!' door heel Pathmos zorg dragen voor straattheater en muziek.

Vanuit de vele kramen langs de route worden zowel nieuwe als tweedehands producten verkocht. Ook een kraam huren? Schrijf je dan zo snel mogelijk in bij Kiek'n en Koop'n aan de Haaksbergerstraat 400. Het inschrijfformulier is ook te downloaden en uit te printen vanaf de website www.pathmos.nl. Lever het daarna in bij Kiek'n en Koop'n.

Meer info bij Janny van Stuivenberg, tel. 06-53908340 of op www.pathmos.nl

Meer berichten