Musicalvereniging Music All Enschede is uitgeroepen tot 'Club van het Jaar 2019'.
Musicalvereniging Music All Enschede is uitgeroepen tot 'Club van het Jaar 2019'. (Foto: )

Club van het Jaar Music All blinkt uit in samenwerking

  Cultuur

Enschede - Musicalvereniging Music All Enschede en Basketballvereniging Triple ThreaT uit Haarlem zijn uitgeroepen tot 'Club van het Jaar 2019'. Zij kregen dit donderdag te horen na de juryavond waar ze, samen met alle andere provinciewinnaars, hun clubverhaal mochten pitchen voor de jury. De winnaars worden beloond met professionele masterclasses en een promotiefilm.

De jury over Music All Enschede: "Ze gaan vernieuwing aan, zoeken samenwerking op en hebben een honger naar advies en artistieke en organisatorische verbetering. Music All is innovatief in ledenwerving door hun try-outavonden waar op één avond een mini-productie wordt gemaakt door leden samen met potentiële leden. Ze bereiken nieuwe doelgroepen door de inzet van een tolk gebarentaal en hebben de ambitie om daarmee theater en muziek toegankelijker te maken voor een bredere doelgroep."

Ruim 1.300 clubs nomineerden zich voor deze landelijke verkiezing. Per provincie werd de club met de hoogste score provinciewinnaar. Rugbyclub ERC uit Enschede werd Overijssels Club van het Jaar bij de sportverenigingen.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden