Wilma Azink, Nathalie Bosch - van Os, Koen Nijhuis en Nelleke Nijhuis brengen iedereen op 21 juni in de juiste stemming.
Wilma Azink, Nathalie Bosch - van Os, Koen Nijhuis en Nelleke Nijhuis brengen iedereen op 21 juni in de juiste stemming. (Foto: PR)

Yogaconcert voor iedereen in Grote Kerk Enschede

  Cultuur

Enschede - Vrijdag 21 juni is uitgeroepen tot Internationale Yogadag. Over heel de wereld wordt op deze dag gemediteerd en yoga beoefend om stil te staan bij wat yoga voor de mensheid kan betekenen. Het is tevens de langste dag van het jaar en een dag waarop de komst van de zomer word gevierd. In Enschede wordt dit gevierd met een yogaconcert.

Wilma Azink (yoga), Nathalie Bosch - van Os (zang), Koen Nijhuis (muziek) en Nelleke Nijhuis (meditatie) trekken deze bijzondere kar: "Als yogadocenten en muzikanten hebben wij dit evenement gecreëerd om de deelnemers mee te nemen op een unieke innerlijke reis. Tijdens het concert ga je mee in een flow van yoga, adem en ontspanning en word je begeleid door live muziek. Je zult een avond beleven die je een bijzondere ervaring gaat geven", aldus het viertal.

Het yogaconcert is voor iedereen, van beginneling tot de fanatieke liefhebber. "Je hoeft geen ervaring te hebben met yoga of meditatie. De flow wordt zo gegeven dat ieder mee kan doen en het kan toepassen op zijn eigen lijf. Neem gewoon je nieuwsgierigheid en een glimlach mee en ervaar deze bijzondere avond."

Op vrijdag 21 juni van 19.00 tot 21.00 uur in de Grote Kerk op de Oude Markt. Deur open vanaf 18.30 uur. Kosten: 30 euro. Dat is inclusief een goedgevulde goodybag met wat drinken, wat eetbaars en met allerlei leuks. Neem zelf een yogamat en eventueel een fleecedeken mee.

Kijk voor een verhelderend filmpje op: https://www.facebook.com/events/1968765953430235/

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden