Als afsluiting van het seizoen verzorgt Stichting Intercultureel Vrouwencentrum Enschede (SIVE) in samenwerking met de bieb ook dit jaar een Midzomerfeest.
Als afsluiting van het seizoen verzorgt Stichting Intercultureel Vrouwencentrum Enschede (SIVE) in samenwerking met de bieb ook dit jaar een Midzomerfeest. (Foto: PR)

Midzomerfeest op dak bibliotheek

  Cultuur

Enschede - Als afsluiting van het seizoen verzorgt Stichting Intercultureel Vrouwencentrum Enschede (SIVE) in samenwerking met de bieb ook dit jaar een Midzomerfeest.

Op vrijdag 21 juni van 19.00 tot 22.00 uur op het dak van de openbare bibliotheek. "Met een dj van de Muziekbank Enschede die heerlijke plaatjes draait en met lekkere cocktails en verassende hapjes zetten we met het thema Binnenste Buiten, de bloemetjes buiten op het dakterras", lacht woordvoerster Sigrid Binksma.

De gasten kunnen die avond deelnemen aan verschillende workshops zoals een workshop Monotype Druktechniek, gegeven door kunstenares Ernestine Janzen, een workshop yoga door yogadocent Vib Phem en een workshop Glow in the Dark-painting door Henna Khemai.

Uiteraard is er gelegenheid een dansje te wagen. Deze avond is voor alle culturen, leeftijden en genders. Entree: 5 euro.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden