De iconische werken in de expositie Grenzeloos hebben één cruciaal ding gemeen: ze zijn overduidelijk beïnvloed door de stad Berlijn.
De iconische werken in de expositie Grenzeloos hebben één cruciaal ding gemeen: ze zijn overduidelijk beïnvloed door de stad Berlijn. (Foto: PR)

Fotogenieke expositie 'geeft retourtje Berlijn weg'

  Cultuur

Enschede - De iconische werken in de expositie Grenzeloos hebben één cruciaal ding gemeen: ze zijn overduidelijk beïnvloed door de stad Berlijn. De kunstenaars Ronald de Bloeme, William Engelen, Jeroen Jacobs en Maarten Janssen komen alle uit Nederland, maar wonen en werken in deze wereldstad. En zij willen anderen ook laten proeven van de sfeer in die bruisende metropool.

Met een overvloed aan kunst en cultuur is Berlijn een van de meest fascinerende steden ter wereld, de keuze om zich daar als kunstenaar te vestigen lijkt daarmee niet meer dan logisch.

Om ook de expositiebezoekers kennis te laten maken met het onbegrensde Berlijn heeft Concordia een online winactie in het leven geroepen: wie het meest fotogenieke beeld schiet van de expositie Grenzeloos - en de meeste likes krijgt via Instagram - wint twee retour-treintickets naar Berlijn.

Wat moeten bezoekers doen? Dat lees je op www.concordia.nl

De winnaar wordt bekendgemaakt na de rondleiding door de expositie Grenzeloos op zaterdag 22 mei, door gastcurator Gerard Marlet en beeldende kunst-programmeur Petra Boonstra.

Meer berichten