De jubilarissen met staand (vlnr) Jan Ebeltjes, Ron van Brakel, Marc Peereboom, Marie Hartendorp en Co Hartendorp. Op de voorgrond Jan Griemink. 
De jubilarissen met staand (vlnr) Jan Ebeltjes, Ron van Brakel, Marc Peereboom, Marie Hartendorp en Co Hartendorp. Op de voorgrond Jan Griemink.  (Foto: Jeroen van Klinken)

Jubilarissen Show Marchingband EVC Enschede gehuldigd

  Cultuur

Enschede - Hoewel het verenigingsleven het in de huidige jachtige maatschappij zwaar te verduren heeft, is EVC Enschede gezegend met een groeiende groep trouwe leden. Tijdens de algemene ledenvergadering van Show Marchingband EVC Enschede op zondag 17 maart werden maar liefst zes leden gehuldigd vanwege hun trouw aan de vereniging.

Jan Ebeltjes spande met een lidmaatschap van 50 jaar de kroon. Co en Marie Hartendorp en Jan Griemink verbinden zich inmiddels al 40 jaar aan de club, terwijl Ron van Brakel en Marc Peereboom zich 12,5 jaar geleden inschreven.

De jubilarissen werden gedecoreerd met de EVC Jubileumspeld en ontvingen uit handen van preses Jan Moes het bijbehorende getuigschrift en een bos bloemen.

Tijdens de jaarvergadering werd tevens scheidend penningmeester Henry Geesink in de bloemetjes gezet. Hoewel Geesink als muzikant verbonden blijft aan EVC heeft hij zich niet herkiesbaar gesteld voor een nieuwe bestuurstermijn. De functie van penningmeester is vacant. Geesink zal het bestuur vooralsnog administratief blijven ondersteunen.

Het bestuur wordt aangevuld met twee nieuwe algemene (aspirant) bestuursleden: Tamara Olthuis-van Houten en Imke Wever.

Meer berichten