Imora Mariël schrijft en zingt al tien jaar, maar bracht niet eerder een EP uit.
Imora Mariël schrijft en zingt al tien jaar, maar bracht niet eerder een EP uit. ( Foto: Sebastian Spiller)

Imora Mariël: 'Inspiratie haal ik vooral uit mijn liefdesleven'

  Cultuur

Enschede - Imora Mariël (28) lanceert op zondag 24 maart om 14.30 uur haar eerste EP in Metropool Enschede. De singer-songwriter heeft een EP met zes nummers gemaakt. De eerste single van 'A Loving Heart' heet 'Morning in May'.

De Enschedese schrijft en zingt al tien jaar, maar bracht niet eerder een EP uit. Ze schrijft Engelstalige popliedjes die makkelijk in het gehoor liggen. "Ik val onder de rustigere singer-songwriters en gooi nogal wat countryinvloeden in m'n songs. Ik begeleid mezelf op gitaar. Inspiratie haal ik vooral uit mijn liefdesleven en het dagelijkse leven. Zo gaat 'Noah' over een jongetje dat voor mij in de rij op het vliegveld in Londen stond", aldus Imora.

De zangeres hoopt met dit album door te breken. "Ik krijg goede reacties op de nieuwe nummers. Voor de komende zomer staan er al meer optredens dan voorheen gepland. Ik heb heel veel zin in 24 maart en hoop op een volle zaal."

Kaarten zijn in de voorverkoop voor 5 euro verkrijgbaar via www.metropool.nl De deuren gaan om 14.00 uur open. Naast Imora Mariël treden nog enkele vrouwelijke supportacts op. Kijk voor meer info op haar Facebookpagina  

Meer berichten