In de leer bij Eddy 'The Voice' Grovell op Korenfestival

  Cultuur

Enschede - Tijdens de Culturele Zondag op zondag 31 maart is er ook weer het Kaliber Korenfestival. Het korenfestival is niet alleen voor leerlingen van Kaliber. Iedereen is welkom om te komen luisteren naar een van de optredende koren of mee te doen aan de workshop 'Zang & Body percussie' door Eddy Grovell.

Eddy deed vorig jaar mee aan The Voice Senior. Naast dat hij waanzinnig kan zingen, is hij van huis uit percussionist. Zo heeft hij gewerkt voor Marco Borsato, Gerard Joling, Andre Hazes sr. en Lee Towers. En nu kun jij een workshop van hem volgen. De workshop vindt plaats van 13.30 tot 15.00 uur. Kosten bedragen 5 euro, maar als je al in een koor zingt bij Kaliber is de workshop gratis. Om 15.30 uur kunnen de deelnemers het geleerde in de praktijkj brengen op het podium op het Willem Wilminkplein. Meld je aan via kaliberkunstenschool.nl/korenfestival.

Deze dag zullen alle Kaliberkoren uit de regio optredens verzorgen. De deelnemende koren zijn: Noon time Singers uit Almelo, Pop2Go uit Enschede, Raise your voice uit Oldenzaal, What's New uit Almelo, Voices in Pop uit Bornerbroek en Multiple-Voices uit Enschede.

Info via tel. 088-4868700 of via de site

kaliberkunstenschool.nl

Meer berichten