Kaliber Kunstenschool verzorgt een nieuwe cursus tekenen en schilderen voor volwassenen.
Kaliber Kunstenschool verzorgt een nieuwe cursus tekenen en schilderen voor volwassenen. (Foto: Ralph de Rozario)

Door schilderen leer je anders te kijken

  Cultuur

Enschede - Kaliber Kunstenschool verzorgt vanaf deze week een nieuwe korte cursus tekenen en schilderen voor volwassenen. De cursussen worden gegeven door professioneel beeldend kunstenaar Rob van Putten en bestaat uit tien lessen. De lessen worden gegeven in het Muziekkwartier aan het Willem Wilminkplein 1.

Rob is decorschilder bij de Reisopera en heeft daarnaast een eigen atelier in de Ambachtsschool. Hij is afgestudeerd aan de AKI in monumentale vormgeving. "Ik begeleid leerlingen in dit proces, zet ze aan het denken over kleur- en materiaalgebruik, maar bovenal wil ik ze uitdagen om eigen grenzen op te zoeken en vandaaruit verder te groeien."

De cursus start op dinsdag 12 februari van 10.00 tot 11.30 uur. De korte cursus tekenen, schilderen is bedoeld voor zowel beginners als gevorderden. De focus ligt in eerste instantie op individuele ontwikkeling, waarbij de professionele kunstdocent ondersteunt. Deelnemers werken met potlood en penseel. Info: info@kaliberkunstenschool.nl of bel naar tel. 088 48 68 700.

Meer berichten