Victor Luis van Es komt naar Enschede en je kunt er voor nop naar toe!
Victor Luis van Es komt naar Enschede en je kunt er voor nop naar toe! (Foto: Anne van Zantwijk)

Gratis naar Victor Luis van Es dankzij gulle gever

  Cultuur

Enschede - Op vrijdag 15 maart komt comedian Victor Luis van Es naar Enschede met zijn show Stille Strijd. Zijn komst is te danken aan een anonieme theaterliefhebber, die deze Concordia-voorstelling aan alle inwoners schenkt. De gratis kaarten - maximaal twee per persoon - zijn te boeken vanaf dinsdag 5 februari 12.00 uur.

Onder het motto 'Geef een theatervoorstelling cadeau' sponsort een cultuurliefhebber deze humoristische en openhartige voorstelling over afkomst, ambities en dromen. Na een succesvolle tour langs theaters overal in het land doet Victor Luis van Es dankzij deze gulle gift nu ook Enschede aan.

In zijn voorstelling analyseert Victor het leven, maar vooral ook zichzelf. Wat maakt hem wie hij is en hoe zal hij zich ontwikkelen? Geïnspireerd door Amerikaanse stand-up comedy en opgevoed met Nederlands cabaret is Victor een boeiende verteller met harde humor. Zijn levensvragen weet hij in dit eerste avondvullende soloprogramma op een mooie manier te koppelen aan zijn afkomst en seksuele geaardheid. Dat leidt tot een sterke, persoonlijke voorstelling, waarin Van Es' talent voor het vertellen van verhalen goed tot uiting komt. In 2016 stond Victor Luis van Es in de finale van het Cameretten festival met zijn programma Zichtbaar. De Volkskrant: "In al zijn eenvoud het mooiste en meest gedurfde verhaal van de avond."

De mogelijkheid om een voorstelling te sponsoren is een initiatief van Concordia, die op deze manier geïnteresseerde particulieren en bedrijven de kans biedt een bijdrage te leveren aan het culturele klimaat van de stad én dit uit te dragen aan haar inwoners. De gulle gever zit uiteraard zelf ook in de zaal en mag daarbij zijn/haar relaties meenemen. 

Boek vanaf dinsdag 5 februari 12.00 uur gratis kaarten voor de voorstelling op 15 maart via

concordia.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden