Foto: Indra Simons

Indra Simons uit Enschede weer in de race voor Bruidsfoto Awards

  Cultuur

Enschede - Net als vorig jaar is bruidsfotografe Indra Simons ook dit jaar genomineerd voor de Bruidsfoto Award. De Enschedese is genomineerd in de categorieëen 'Bruid' en 'Family and Friends'. Uit ruim 1.200 inzendingen koos de vakjury tachtig foto's die meedingen naar een felbegeerde Bruidsfoto Award 2019.

Indra Simons (iSi weddings): "Ondanks dat ik in de ruim tien jaar dat ik bruiloften fotografeer al aardig wat awards heb weten te vergaren, vind ik het iedere keer weer bijzonder om genomineerd te worden voor de Bruidsfoto Award. Er zijn best veel bruidsfotografen in ons kleine land, dus het is niet eenvoudig je te onderscheiden. Maar door te focussen op het moment en de emotie, en precies dát op de best mogelijke manier vast te leggen, is iedere bruiloft, zelfs iedere foto, krachtig en uniek in zijn soort."

Het bruidspaar op de foto hierboven wordt omgeven door familie en vrienden, op de dansvloer van Carte Blanche in Oldenzaal. Het paar woont in Hengelo. Indra over de foto hieronder. "Hier ze je de bruid in de taxi stappen na de kerkdienst in Oldenzaal. Het stel woont al weer enige tijd in Australië. De Australische familie van de bruidegom was voor de gelegenheid naar Nederland gekomen en ze hebben zich verwonderd over de losse en spontane manier waarop we hier bruiloft vieren. Ze hebben een geweldige tijd gehad, heeft de bruid mij verteld."

"Het bijzondere van de bruiden op beide foto's is dat ze allebei deel uitmaken van een gezin van drie zussen en ik heb inmiddels vijf van de zes zussen gefotografeerd tijdens hun huwelijk. De zesde volgt dit jaar!"

Stemmen voor de awards kan tot 4 mei via bruidsfotoaward.nl

Meer berichten