Concordia: bijzondere voorstellingen voor een verrassende prijs

  Cultuur
Foto:

Enschede - Het laatste weekend van januari staat weer in het teken van het Nationaal Theaterweekend. Nederland viert theater met verrassende voorstellingen in meer dan 70 theaters. Uiteraard ook in Concordia Enschede. Het meest verrassend zijn misschien nog wel de prijzen.

Zaterdag 26 januari is voor 10 euro Instant Love van Via Berlin en Cello Octet Amsterdam te zien. Instant Love is het verhaal van Grace, die door de charmante pooier King de wereld van de prostitutie in wordt gelokt. Hij spiegelt haar een gouden toekomst voor, maar uiteindelijk loopt ze in de val van deze meedogenloze bedrieger. Instant Love laat zien hoe kwetsbaar mensen zijn als ze de autonomie over hun eigen leven kwijtraken. Harald Austbø schreef speciaal voor deze voorstelling nieuwe composities voor het octet. Deze voorstelling is te zien om 20.30 uur.

Tik Tak Slaap staat zondag 27 januari twee keer op het programma voor slechts 5 euro. Een getikte peutervoorstelling over Pop die niet gaat slapen en Mama die hier getakt van wordt. Theatermaker Sanne Zweije en een componiste toveren een ladenkast om tot een huis vol verrassende kamers en verdiepingen. Met een kleine pop, mooie beelden en grappige geluiden vertellen zij het verhaal van Pop die bang is in het donker en Moeder die maar niet aan zichzelf toekomt. Geïnspireerd op 'Welterusten Kleine Beer' van Martin Wadell. Deze voorstelling is te zien om 11.00 en 14.30 uur.

Meer info:

www.concordia.nl

Meer berichten