Voorstelling Concordia over #Metoo op de werkvloer

  Cultuur

Enschede - Na de succesvolle voorstelling ROMP brengt De Gemeenschap dit seizoen de nieuwe voorstelling Strindberg en dal. Het stuk is op donderdag 13 december om 20.30 uur te zien in Concordia in Enschede.

In deze voorstelling maken de bezoekers kennis met de vooruitstrevende toneelgroep &Co. Onder de bezielende leiding van zijn doorknede regisseur werkt &Co aan Dal in de mist, een nog maar pas ontdekt stuk van de Zweedse schrijver August Strindberg.

Strindberg en dal sluit aan bij eerdere succesvolle stukken van De Gemeenschap, waarbij het gaat over de vaak moeizame verhouding tussen wie mensen zijn en de rol die ze spelen. Strindberg en dal gaat ook over het delicate thema van ongepast gedrag in werksituaties. Wat kan en wat mag niet? Hoe kwetsbaar zijn we ten opzichte van mensen die macht over ons hebben?

Strindberg en dal wordt gespeeld door Monique Kuijpers, Dic van Duin, Henke Tuinstra, Tessa Jonge Poerink en Barnaby Luke Savage. De regie is in handen van Roy Peters en de tekst is geschreven door Rob de Graaf.

Meer berichten