"Muzikaal en qua uitvoering zijn we tijdens de Popronde verder gegroeid en dat is nu beloond." Foto: Jessie Kamp Fotografie
"Muzikaal en qua uitvoering zijn we tijdens de Popronde verder gegroeid en dat is nu beloond." Foto: Jessie Kamp Fotografie

Milaisa Breeveld springt er als A Mili bovenuit tijdens Popronde

  Cultuur

Amsterdam - Milaisa Breeveld kan terugkijken op een jaar vol mooie successen. Hoogtepunt tot nu toe is de uitverkiezing tot publieksfavoriet tijdens de Popronde, die op 24 november werd afgesloten in de Melkweg in Amsterdam. Hier kreeg ze de Paul Smits Award overhandigd.

De Enschedese, die optreedt onder de artiestennaam A Mili, won eerder dit jaar al het Open Podium Twente, was één van de meest indrukwekkende acts tijdens het Booster showcase-festival en stond in de grote zaal van Tivoli Vredenburg.

Tijdens de Popronde 2018 traden afgelopen najaar 144 acts op in 41 steden. Het doel van de Popronde is om een overzicht te geven van wat er op muziekgebied in Nederland gebeurt en om onbekende bands de mogelijkheid te geven buiten de eigen regio op te treden.

"Ik ben superblij met deze prijs. Mijn band en ik hebben dit jaar keihard gewerkt. Muzikaal en qua uitvoering zijn we tijdens de Poprondeoptredens verder gegroeid en dat is nu dus beloond met deze award." Nu neemt de artieste een paar weken relatieve rust, waarin ze gaat werken aan nieuwe nummers. "Zoveel mensen zijn na de shows naar mij toegekomen om te vragen of ze mijn muziek konden vinden op Spotify of iTunes, maar ze moeten nog heel even geduld hebben. Ik verwacht dat we begin 2019 onze eerste single uit gaan brengen."

Nieuwsgierig? Houd haar facebookpagina de komende tijd in de gaten.

Meer berichten