Twee avonden vol spanning en hilariteit met Music All Enschede in Schouwburg Hengelo

  Cultuur

Enschede/Hengelo - Music All Enschede staat op vrijdag 2 en zaterdag 3 november in Schouwburg Hengelo met de grote musicalproductie 'Little Shop of Horrors'.

In Little Shop of Horrors draait het allemaal om een heel bijzonder plantje. Maar of het ook zo'n leuk plantje is, dat is maar net de vraag…

Alles zelf gedaan

Tot en met de première wordt er door de muzikaal leider, regisseur, solisten, ensemble-leden, orkest en iedereen achter de schermen keihard gewerkt om alle bezoekers een prachtige avond uit te bezorgen. In totaal werken er ruim 50 mensen mee om deze productie een succes te laten zijn. Elke woensdagavond is er drie uur gerepeteerd. Daarnaast zijn er twee intensieve repetitieweekenden geweest. Music All Enschede heeft zelf een decor van 12 meter breed, 5 meter diep en 4 meter hoog gebouwd.

Tolken gebarentaal

Omdat Music All Enschede vindt dat iedereen van musicals mag genieten, zullen tijdens de voorstelling op 3 november ook twee tolken gebarentaal aanwezig zijn, mogelijk gemaakt dankzij Kentalis. Zij zullen alles wat er wordt gezegd, gezongen en gespeeld naast het podium voor doven en slechthorenden vertalen.

Het verhaal

De zaken van Mr. Mushnik gaan slecht. Werknemer Seymour staat hierdoor op het punt ontslagen te worden. Op aandringen van zijn collega Audrey brengt hij een nieuwe mysterieuze plant in de winkel. Hierdoor bloeit de bloemenwinkel weer helemaal op. Maar tegen welke prijs? De plant barst regelmatig in zang uit en blijkt er een dieet van mensenbloed op na te houden. Seymour voedt haar en de plant groeit en groeit...

Klassieker

Na de première in 1982 werd het al snel een van de meest succesvolle off-Broadway musicals ooit. Howard Ashman en Alan Menken (Disney's Beauty and The Beast, Aladdin) zijn de genieën achter deze hilarische muzikale cultklassieker. Met een swingende Motown-sound, pakkende ballads en een heleboel humor brengt Music All Enschede opnieuw een geweldige productie.

Kaartverkoop

Graag ziet Music All Enschede u bij de nieuwe productie 'Little Shop of Horrors' op vrijdag 2 november (zonder gebarentolken) of zaterdag 3 november (met tolken gebarentaal) in Schouwburg Hengelo. Kaartprijs: 21,50 euro. Kaarten te verkrijgen via www.music-all.nl/kaarten of Schouwburg Hengelo.

Meer berichten