Half Past Nine kiest voor reflectie in Mirror … mirror.
Half Past Nine kiest voor reflectie in Mirror … mirror. (Foto: )

Half Past Nine kiest voor reflectie

  Cultuur

Enschede - Vocalgroup Half Past Nine uit Enschede werd op 22 september verkozen tot winnaar van de korenwedstrijd tijdens de Uitdaag in Prismare. De jury roemde de groep onder meer om het verrassende repertoire, de geloofwaardigheid van de teksten en de sterke zang en meerstemmigheid.

De afgelopen maanden heeft Half Past Nine onder de inspirerende leiding van Rogier IJmker en met medewerking van presentatiecoach Petra Andriessen hard gewerkt aan een nieuwe voorstelling. In de vorige show 'The Stories we live by' (april 2016) vertelden de leden van deze Twentse groep hun persoonlijke verhalen via bekende en minder bekende nummers uit het populaire genre. Daarom vond de groep het nu wel een mooi moment voor reflectie en koos de titel: Mirror ... mirror.

Reflectie is een woord van deze tijd, vinden ze bij het koor. Half Past Nine onderzoekt wat reflectie oplevert. "Helpt het ons aan zelfkennis? Zien anderen mij, zoals ik mezelf zie?'', vragen de koorleden zich af. Met prachtige, veelstemmige Engels en Nederlandstalige acapella songs houdt Half Past Nine het publiek (en zichzelf) op 3 en 4 november in theater Concordia te Enschede een spiegel voor. 'Ik hou van mij' van Harrie Jekkers en 'Human' van The Killers komen voorbij en ook ontbreekt 'Mirrors' van Justin Timberlake niet. Zaterdag om 20.00 uur, zondag om 15.00 uur.

www.halfpastnine.nl

Meer berichten