Richard en Marion Pouwel verloren hun dochter Evi aan kanker. Ze leeft nu voort in de naar haar vernoemde stichting.
Richard en Marion Pouwel verloren hun dochter Evi aan kanker. Ze leeft nu voort in de naar haar vernoemde stichting.

Een concert met een bijzonder tintje

  Cultuur

Boekelo/Saasveld - Het Boekelose koor Inspiration verzorgt op zaterdag 6 oktober een benefietconcert voor Stichting Evi in Momentum aan de Beckumerstraat 167 in Boekelo.

Richard en Marion Pouwel uit Saasveld verloren hun dochter Evi enkele jaren geleden op 12-jarige leeftijd aan kanker. Hun dochter indachtig richtten ze daarna de Stichting Evi op, met als doel 'ouders zorgeloos te laten zorgen voor hun zieke kind'. "Als je kind erg ziek is, wil je er kunnen zijn op alle momenten dat het je nodig heeft. Dan wil je je niet druk hoeven te maken over je werk, over overnachtingskosten of over de opvang van je andere kinderen bijvoorbeeld", aldus vader Richard op de website www.stichtingevi.nl. Sandra Nibbelink namens Inspiration: "We brengen vanaf 20.00 uur sfeervolle songs ten gehore passend bij de gedachte aan Evi. Daarnaast zingen we delen uit mooie musicals."

In de pauze is er een verloting en de helft van de opbrengst van het concert gaat naar de stichting. Dirigent is Han Schokker, winnaar van 'Onder Wibi's vleugels' in 2011. Evelien Harberink praat de avond aan elkaar.

De zaal gaat open om 19.30 uur. Entree: 5 euro, inclusief koffie of thee. Meer info op:

www.koor-inspiration.nl

Meer berichten