Foto: Erik Schaddelee

Peter Mense strikt Martijn Oosterhuis voor Boekelo

  Cultuur

Martijn Oosterhuis komt naar Cabarestival in zoutdorp Boekelo. Peter Mense heeft de cabaretier/comedian weten te strikken voor de vijfde editie die op zaterdag 1 september wordt gehouden.

Boekelo - Organisator Peter Mense is blij met het contracteren van Martijn Oosterhuis. De volgens Mense 'sympathieke comedian' zal te zien zijn tijdens de vijfde editie van Cabarestival. "Martijn Oosterhuis behoort tot de grondleggers van de stand-up comedy in Nederland en was ondermeer vaste gast in het populaire programma De Lama's'', weet Mense.

De organisator zegt zijn geluk niet op te kunnen: "Ik ben superblij dat één van de grootste en bekendste cabaretiers/comedians van ons land naar mijn eigen Cabarestival komt.'' Naast Oosterhuis komen ook Tom Lash, Lonneke Dort, de Belgische comedian Bas Birker en Kim Schuddeboom optreden bij Cabarestival.

Volgens organisator Mense is Schuddeboom één van de grootste comedytalenten die hij de laatste tien jaar heeft gezien. Eerder maakte hij al bekend dat De Gestampte Meisjes, Onno Lolkema en Sem van de Borne binnenkort naar Boekelo gaan afreizen.

Merkwaardige locaties

Bijzonder aan Cabarestival zijn de merkwaardige locaties als een kapsalon, vrachtwagen, treinwagon, huifkar, bloemist en reisbureau, waar de cabaretiers/comedians optreden voor een gezelschap van maximaal 25 personen.

Kaarten voor Cabarestival zijn verkrijgbaar via www.verborgentheater.nl

Meer berichten