Haarmühle gaat weer los met Beachparty


Foto:

Haarmühle gaat weer los met Beachparty

  Cultuur

Alstätte - Na het festivalweekend van de Zwarte Cross staat voor veel bezoekers uit de regio de Beachparty Haarmühle op de kalender. De partygangers moeten 'gewoon feesten', aldus het team van de Haarmühle.

Het terrein is weersbestendig gemaakt. De binnenplaats met zijn losse sfeer zal gedeeltelijk overdekt zijn en biedt een groot cocktailgedeelte. Hier worden de hits en feestnummers van SLAM!FM DJ Rob Tonen en de twee Karpaten Maigang DJ's Oli Vranken en Tom van Dahl gepresenteerd.

Het 90'er jarenterrein verhuist en komt dichter bij de binnenplaats. De strandtent wordt door DJ Sanders bemand. Met meer dan duizend ledlampjes wordt de Haarmühle 's avonds omgetoverd in een bonte lichtjeszee.

Natuurlijk is er gezorgd voor gave decoraties en zal vooral de langste longdrinkbar aan de grensovergang Alstätte/Buurse een publiekstrekker zijn. Coole drankjes en vette beats zijn het beste recept voor een geslaagde avond, aldus de organisatoren.

In de directe omgeving zijn enorme parkeerplaatsen beschikbaar. Pal aan het feestterrein is er ruimte voor kortparkeerders en taxi's.

Het feest op zaterdag 28 juli begint om 21 uur. Toegang: 8 euro en tot 22.30 uur krijgt elke gast twee gratis munten. Entree vanaf 18 jaar. Informatie:

facebook.com/Haarmuehle/

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden