Tentoonstelling talenten JeugdKunstAcademie

  Cultuur

Een tentoonstelling van met werk van de JeugdKunstAcademie Twente is vanaf donderdag 19 juli te zien in Almelo. Deze talenten hebben op de AKI in Enschede en bij Kaliber in Almelo gewerkt. Het is de afsluiting van het jaar en van alle modules zal iets te zien zijn: van filmpjes en schilderijen tot maquettes en sculpturen. De leerlingen hebben gewerkt met onder andere beeldend kunstenaars Sybil Heinen en Nancy de Graaf.

Almelo / Enschede - Tijdens de opening zal een action painting gemaakt worden, waar iedereen aan mee mag doen. De expositie zal daarna nog tot 30 augustus te bewonderen zijn in het atelier van Kaliber Kunstenschool in Almelo.

De JeugdKunstAcademie is een speciaal talentenprogramma van Kaliber Kunstenschool, voor kinderen en jongeren die hun eigen kunstontwikkeling willen doorzetten.

Het is een driejarige opleiding (die ook per jaar gevolgd kan worden) voor twee leeftijdscategorieën: 8-12 en 13-18 jaar. Het vormt een mooie basis als opstap naar een vakopleiding in de beeldende kunst.

De opening van de presentatie van de JeugdKunstAcademie is donderdag om 19.00 uur. De expositie is tot 30 augustus 2018 te zien in het atelier van Kaliber aan de Elisabethhof 10 in Almelo.

Meer berichten

Shopbox