Bölke Open Air opent Grolsch Summer Sounds

  Cultuur
Musicalster Carolina Dijkhuizen komt ook naar Enschede.
Musicalster Carolina Dijkhuizen komt ook naar Enschede.

Donderdag 19 juli opent Bölke Open Air de Grolsch Summer Sounds voor de 12de keer met een spectaculair programma. Het publiek op de Oude Markt kan vanaf 19.00 uur genieten van diverse live artiesten, gogo dansers, verrassende acts, drag queens en draaien de huis DJ's van 't Bölke hun favoriete mix.

enschede - Uitgaanscentrum 't Bölke heeft voor deze eerste avond wederom een verrassend programma neergezet. Vanaf een kleurrijk aangekleed podium zullen diverse acts het publiek op de Oude Markt vermaken. Vanaf 19.00 uur wordt de muziek verzorgd door DJ Richard Feelgood, DJ Maarten, Marcel Spijkerman, Martin Rivera & Justin Strikes.

Het publiek wordt getrakteerd op danseressen, acrobatische performances, diverse drag queens en gogo dansers. Zij zullen samen met Tosh & de Paaldanseressen voor nog meer spanning en sensatie zorgen.

Om 20.00 uur zijn er diverse live optredens van onder andere Nick van der Schee gevolgd door Timothy Drake & Linda Kinsbergen. Zij zijn bekend van hun versie van het lied Barcelona, gezongen door Freddy Mercury en Montserrat Caballé. Vanaf 22.30 uur is het podium voor musicalster Carolina Dijkhuizen (grote foto) bekend van onder meer Aïda, The Bodyguard, Dreamgirls en The Lion King.

In Uitgaanscentrum 't Bölke kan iedereen terecht voor de speciale afterparty van 23.00 tot 04.00 uur, met dance acts, drag queens, special effects en extra veel confetti. Ook hier zorgen de DJ's voor muzikaal vertier.

Naast alle donderdagen is er op zaterdag 21 juli 'Remember The Time' met een combinatie van oude en nieuwe R&B en hiphop. Deze avond zijn te zien en te horen DJ Rob Manga en het Remember the Time DJ-team. De hoofdact Kriss Kross Amsterdam (kleine foto; de broers Jordy en Sander Huisman) deze avond is mede mogelijk gemaakt door een samenwerking met Poppodium Twente / Metropool.

Al jarenlang zijn de Grolsch Summer Sounds een vast onderdeel in de zomeragenda van de binnenstad van Enschede. Dit gratis toegankelijke evenement op de Oude Markt is een initiatief van Vereniging Horeca Stad Enschede (VHSE) in samenwerking met Enschede Promotie en het Ondernemersfonds. De programmering en invulling van elke editie ontstaat in samenwerking met een lokale muzikale partner gespecialiseerd in uiteenlopende muziekgenres. Daardoor bieden de zeven avonden voor ieder wat wils. Meer informatie over het programma is te vinden op www.grolschsummersounds.nl
 

Meer Grolsch Summer Sounds:

26 juli Rico Latino XL

2 augustus Vrieler NL

9 augustus Enschede Rocks

16 augustus Nix Blues Night

23 augustus Broodje Aap

Meer berichten

Shopbox