Peter Faber staat in oktober in het theater bij Concordia. Zondag is hij al bij Kunst in het Volkspark met een voorproefje.
Peter Faber staat in oktober in het theater bij Concordia. Zondag is hij al bij Kunst in het Volkspark met een voorproefje. ( )

Peter Faber en Mile Lukic lichten tipje van de sluier op

  Cultuur

Enschede - Voor Concordia staat Kunst in het Volkspark dit jaar in het teken van Broodje Cultuur. Het theater staat zondag 10 juni met een kleine theatertent bij dit jaarlijkse evenement. Het programma voor het komende seizoen is daar op te halen en er zijn de hele middag optredens van artiesten die volgend jaar als Broodje Cultuur in de theaterzaal op de planken staan. En dat zijn niet de minsten. Wat dacht je van Mile Lukic en zijn band en good old Peter Faber?

Eerder wist Concordia de Bosnische zanger en gitarist Mile Lukic al te strikken met heerlijke gitaardeuntjes en afgelopen week is daar theaterveteraan Peter Faber bij gekomen.

75 Hoera!
Een van de nestoren van de Nederlandse toneel- en filmwereld staat in oktober als Broodje Cultuur bij Concordia in het theater met zijn show '75 Hoera!'. Op zondag 10 juni is Faber al in de theatertent van Concordia te bewonderen met een voorproefje van die show.

Kunst & Koffie
Ook is er in de stand van Concordia aandacht voor Kunst & Koffie, de expositie van Concordia's kunstuitleen. Deze start medio juli, met onder andere werken van Maarten van Aken, winnaar van Kunst in het Volkspark 2017. Maar ook werk van Herman Brood, Helena Hoogenraad en Nancy de Graaf is vanaf dan te bewonderen.

Met een kop verse koffie of een glas ranja en een broodje kunnen bezoekers aanschuiven bij de stand van Concordia om te genieten van al het moois dat er op stapel staat.

Meer berichten

Shopbox