Zestien keer het weekend beginnen met bosyoga

  Cultuur
Clifton Buitink legde op Hof Espelo deze yogabeoefenaar vast op de gevoelige plaat.
Clifton Buitink legde op Hof Espelo deze yogabeoefenaar vast op de gevoelige plaat.

Enschede - Deze zomer kun je op wel heel bijzondere wijze je weekend starten; met een yogales in het bos! Elke zaterdag verzorgt Landschap Overijssel de komende maanden deze verrassende manier van natuurbeleving op landgoed Hof Espelo. Deelnemers doen oefeningen op een matje op de bosgrond. Ondertussen genieten ze van fluitende vogels en de wind die zachtjes door de bladeren ruist. Ervaring is geen vereiste, vooraf aanmelden is wel nodig.  

In het Pinksterweekend is de start van een serie van yogalessen midden in de natuur. Terwijl je je spieren oprekt en je lichaam in balans brengt, helpen de rust en natuurlijke geluiden om je heen mee om ook geestelijk te ontspannen. De yogalessen zijn voor iedereen, met of zonder ervaring.

De lessen zijn op zaterdagdagochtend en starten om 9.30 uur. De eerste les vindt plaats op zaterdag 19 mei, de laatste is op 1 september. In totaal zijn het dus zestien lessen. Verzamelpunt is telkens Bezoekerscentrum Hof Espelo aan de Weerseloseweg 259.

Een les duurt ca 1,5 uur. Ervaring met yoga is niet nodig. Deelnemers kunnen zelf beslissen aan hoeveel en welke lessen ze meedoen. Kosten zijn 7 euro per persoon per les. Dit is inclusief een kopje koffie of thee. Er kunnen maximaal 20 mensen per les deelnemen. Aanmelden is noodzakelijk. Dit kan via

www.landschapoverijssel.nl/yogainhetbos

reageer als eerste
Meer berichten
Shopbox