Logo huisaanhuisenschede.nl


Het project is bedoeld voor talenten in de leeftijd van 15 tot 18 jaar.
Het project is bedoeld voor talenten in de leeftijd van 15 tot 18 jaar.

Zingen met bandleden Miss Montreal? Dit is je kans!

  Cultuur

Op 26 mei start het culturele educatieproject 6 Weeks of Stardom. Twintig jonge zangers en zangeressen krijgen de kans om zes weken lang aan de slag te gaan met een professionele band en coaches om zich voor te bereiden op een eindoptreden op een groot podium. De band bestaat onder andere uit bandleden van The Handsome Poets en Miss Montreal. Tot en met zondag kunnen de talenten zich aanmelden via de website: 6weeksofstardom.nl

Enschede - 6 Weeks of Stardom is een initiatief van zangdocent Luc Bossink en wordt gesteund door het Paul Pella Fonds, de gemeente Enschede en de provincie Overijssel.

Luc: "Ik wil de deelnemers een muzikaal onvergetelijke ervaring bieden, zoals ik die ook heb gehad op jonge leeftijd. De kans om hun dromen na te jagen en beter te worden in wat ze het liefste doen: zingen." Onderdelen van het programma zijn onder andere vocal-coachings, performance-coachings en sound-coachings.

Aanmelden
Het project is bedoeld voor talenten in de leeftijd van 15 tot 18 jaar, die graag beter willen leren zingen, hun zelfvertrouwen willen ontwikkelen en graag willen optreden op een groot podium met een professionele band.

Iedereen is welkom om zich in te schrijven. Wel is er van te voren een auditie.

reageer als eerste
Meer berichten


Shopbox