Logo huisaanhuisenschede.nl


Het vocaal ensemble De Troubadours neemt een aparte plaats in tussen de mannenkoren.
Het vocaal ensemble De Troubadours neemt een aparte plaats in tussen de mannenkoren.

Jubileumconcert Vocaal Ensemble De Troubadours

  Cultuur

Naar aanleiding van hun 85-jarig bestaan houdt het Vocaal Ensemble De Troubadours op zaterdag 14 april een jubileumconcert in de Ontmoetingskerk aan de Varviksingel 139. Met het thema 'Vroeger en Nu' neemt het ensemble de bezoeker mee op een muzikale reis door de afgelopen 85 jaar.

Enschede - Medewerking wordt verleend door Vocaal Ensemble Exicon en door moeder en dochter Martine (viool) en Edith (piano) Velthuis uit Haaksbergen. Op het Prinses Christina Concours van 27 januari 2018 behaalde Martine in de finale een tweede prijs en ontving ze de publieksprijs. Vocaal Ensemble Exicon bestaat uit zestien professionele en semi-professionele zangers die hun concerten zonder dirigent uitvoeren. Hun repertoire is zeer divers en omvat alle stijlperioden.

Het vocaal ensemble De Troubadours neemt een aparte plaats in tussen de mannenkoren. Onder muzikale leiding van dirigent Jurriaan Poesse zoeken de veertien troubadours hun kracht niet in de massale koorzang, maar stellen ze zich met veel raffinement en met een afgewogen klank en speelsheid in dienst van tekst en muziek. Zowel nationaal als internationaal scoren zij goed op concerten en concoursen.

Aanvang: 20.00 uur. Entree: 12,50 (incl. pauzedrankje). Voorverkoop via Henk Stoel: 053-4617333 en Johan Katuin: 06-24538998 of info@detroubadours.nl

reageer als eerste
Meer berichten


Shopbox