In 2014 stond Kameleon Lonneker op de planken met 'Veur Mekaar!' Foto: Frans Nikkels / Twentsche Courant Tubantia
In 2014 stond Kameleon Lonneker op de planken met 'Veur Mekaar!' Foto: Frans Nikkels / Twentsche Courant Tubantia ( )

BN'ers luisteren première 'Good van Pas' op

  Cultuur

Lonneker - Toneel- en revuegezelschap Kameleon Lonneker staat de komende weken zes keer op de planken van het Dorpshuis met de voorstelling 'Good van Pas', een geheel in eigen beheer gemaakte revuevoorstelling onder regie van Dennis ten Vergert.

In 'Good van Pas' is de buurtschap in rep en roer door de komst van een bekende televisiester en ontstaat er commotie over een erfenis. Komen de miljarden daadwerkelijk binnen en wat heeft Mona Lisa hiermee te maken? Wie gaan er trouwen en wie betaalt de bruiloft?

De regie is, net als bij de voorstelling van vorig jaar, volledig in handen van Dennis ten Vergert. Deze local hero speelde hoofdrollen in onder andere de musicals Tarzan, De klokkenluider van de Nôtre Dame en Soldaat van Oranje.

Een groep nieuwe danseressen onder leiding van een professionele choreografe van Steps Dance & Entertainment staat te trappelen en de afwisseling tussen spel, zang en dans zorgt opnieuw voor een uitgebalanceerde revue.

Kameleon zal ook dit jaar gebruik maken van in hoogte verstelbare vloerdelen in de zaal en er worden professionele licht- en geluidstechnici ingehuurd, zodat iedereen alles goed kan zien en volgen.

De première is dit jaar heel speciaal. Bekende acteurs en musicalsterren zijn deze avond van de partij. De feestelijke première is op vrijdag 19 januari. Andere data zijn zaterdag 20 januari, vrijdag 26 januari, zaterdag 27 januari, vrijdag 2 februari en zaterdag 3 februari. De voorstellingen beginnen steeds om 20.00 uur. Vanaf 19.00 uur is er ontvangst met koffie en thee.

Kaarten kunnen online worden gereserveerd via www.kameleon-lonneker.nl, maar ook servicepunt Serry & Jacqueline aan de Bergweg 20 in Lonneker. Of in het Dorpshuis op 14 januari tussen 11.00 en 13.00 uur. De toegangsprijs bedraagt 12,50 euro, inclusief koffie/thee voor aanvang van de voorstelling.

Meer berichten
Shopbox