Op zaterdagmiddag 16 december houden (vlnr) Astrid (Yogalicious),  Anneke (Glaaz) en Elly (Crystal Yoga) een Christmas Fair aan de Potsweg.
Op zaterdagmiddag 16 december houden (vlnr) Astrid (Yogalicious), Anneke (Glaaz) en Elly (Crystal Yoga) een Christmas Fair aan de Potsweg.

Kunst, kerst en yoga bij Yogalicious

  Cultuur

Veel mensen keren tijdens de donkere dagen voor kerst graag naar binnen voor geborgenheid, sfeer, warmte en licht. Op zaterdagmiddag 16 december houden Astrid (Yogalicious), Elly (Crystal Yoga) en Anneke (Glaaz) een Christmas Fair bij Yogalicious aan de Potsweg 15a.

Enschede - De verstilde bewegingen van yoga, de klanken van kristallen klankschalen en prachtige glaskunst komen deze middag samen. "Kom lekker opladen met een lichte yogales en een kristallen klankschaalconcert in een feestelijk verlichte omgeving", nodigt Elly Groot de mensen uit. "Laat je verrassen door de schilderijen, prachtige glazen kandelaars en originele sieraden van kunstenares Anneke Dijkhuis."

Anneke Dijkhuis laat zich bij het maken van haar kandelaars inspireren door de vele plaatsen die zij heeft bezocht in haar periode als reisadviseur. Anneke kan boeiend vertellen over haar werk. Ondertussen voorzien Astrid van Egmond en Elly Groot de bezoeker van een glaasje fris of wijn met een hapje erbij. De middag begint om 13.00 uur en wordt tegen 17.00 uur afgerond. Maximaal 22 mensen kunnen meedoen. Vanaf 15.00 uur is er vrije inloop voor mensen die puur voor de kunst komen. "Wij vragen deelnemers om een vrije gift om de kosten te dekken."

Aanmelden kan bij Astrid op 06-40208165 of info@yogalicious.nl

reageer als eerste
Meer berichten
Shopbox