Beatline speelt met veel enthousiasme een groot scala aan dansbare beat- en rocknummers.
Beatline speelt met veel enthousiasme een groot scala aan dansbare beat- en rocknummers.

Rock, beat en bluesrock in Hotel Restaurant Rodenbach

  Cultuur

Op zondag 10 december vindt van 15.00 tot 19.00 uur voor de tweede keer Modern Again – T-Beat plaats in Hotel Restaurant Rodenbach in Enschede. Liefhebbers van sixties- en seventiesmuziek kunnen hun hart ophalen bij de muziek van de bands Beatline en Highway. Tevens is de expositie van Sonna Krom 'Industrial Blues' te bewonderen.

Enschede - De eerste T-Beat na vijftig jaar in oktober jongstleden was een groot succes. Logisch dat er al snel een tweede editie volgt.

Twee bands
Beatline is een vijfmans coverband, die met veel enthousiasme en plezier een breed scala aan dansbare beat- en rocknummers speelt. Van onder meer Cliff Richard, Stones, CCR en Beatles tot Elvis en Them.

Highway heeft met haar eigen bluessound een grote schare fans opgebouwd en staat garant voor onvervalste bluesrock.


Sonna Krom
Kunstenares Sonna Krom uit Enschede is gespecialiseerd in portretten en muurschilderingen. Ook beschildert ze interieurs en meubels. Speciaal voor T-Beat heeft ze de expo 'Industrial Blues' samengesteld.

Entree voor deze middag: 7,50 euro. Kaarten zijn in de voorverkoop te verkrijgen bij Rodenbach aan de Parkweg 37-39 en bij automobielbedrijf Michel Duivelaar aan de H. ter Kuilestraat 195a. Info: www.rodenbach.nl

reageer als eerste
Meer berichten
Shopbox