Theatermaakster Simone de Jong trapt de reeks zondag om 11. 00 uur af met Walvisjong.
Theatermaakster Simone de Jong trapt de reeks zondag om 11. 00 uur af met Walvisjong.

Voor de allerjongsten: Broodje Kind op de zondag

  Cultuur

Met de Broodje Cultuur-lunchvoorstellingen als inspiratiebron, komt Concordia Film | Theater | Beeldende kunst in Enschede vanaf november met een kindervariant: Broodje Kind. Hier genieten de jongste bezoekers van 2 tot 6 jaar, samen met hun (groot)ouders, van de mooiste theatervoorstellingen op de zondagochtend. Theatermaakster Simone de Jong trapt de reeks zondag om 11. 00 uur af met Walvisjong, een voorstelling gebaseerd op het beroemde kinderboek De kleine walvis.


Op drie zondagochtenden vanaf november kunnen gezinnen genieten van voorstellingen passend bij de jonge leeftijd van hun kroost, eventueel aangevuld met een lekker ontbijt of smakelijke lunch van horecabuurman Sam Sam. Theaterprogrammeur Annemarie Wenzel: "Concordia is een fijn klein theater. Als toeschouwer zit je altijd dichtbij. Daarom is de zaal uitermate geschikt voor voorstellingen voor kinderen. Ik hou zelf enorm van jeugdtheater. Kinderen dwingen je om je verhaal zo helder mogelijk te vertellen. Als de voorstelling niet boeit, zitten ze andersom op hun stoel. De drie voorstellingen die ik heb gekozen, zijn met veel zorg en liefde gemaakt en sluiten direct aan bij de belevingswereld van kinderen van 2 tot 6 jaar."

Kaarten kosten 7,50 euro voor kinderen en 10 euro voor volwassenen. Deze zijn te boeken via www.concordia.nl, tel. 053-4300999 of aan de dagkassa aan de Langestraat 56 (di-zo). Een ontbijt of -lunch is er direct bij te bestellen.

Meer berichten
Shopbox