Logo huisaanhuisenschede.nl


Betaalbaar foodfestival bij Lumen

  Cultuur

Buurtrestaurant Resto Van Harte verzorgt op vrijdag 15 september een sociaal foodfestival op het terrein bij wijkcentrum Lumen.

Enschede - Enschede kent vele buurtrestaurants, waarvan lang niet iedereen op de hoogte is. Resto van Harte heeft vele van deze initiatieven uitgenodigd om zichzelf op de buitenlocatie voor Lumen aan de bezoekers te presenteren. Van Buurtkamer Vleesschouwerij tot Eetsoos Power Royael en vele anderen hebben hun medewerking al toegezegd.

Op vrijdagmiddag 15 september zijn bezoekers vanaf 16.00 van harte welkom om de gevarieerde gerechten uit de verschillende keukens te proeven. De toegang is gratis en de munten zijn een euro per stuk. Dit foodfestival maakt het voor iedereen mogelijk om elkaar te ontmoeten, samen te eten en elkaar te leren kennen.

Daarnaast klinkt er volop leuke muziek en zijn er andere vormen van entertainment. Heb je een eetinitiatief zonder winstoogmerk of een leuke act en wil je graag meewerken om dit festival tot een groot succes te maken? Meld je aan bij horecamanager Jan Sijbom via e-mail: j.sijbom@restovanharte.nl

Resto VanHarte Enschede is gevestigd in Wijkcentrum De Roef en Speeltuin Stadsveld.

reageer als eerste
Meer berichten