Logo huisaanhuisenschede.nl


Jannes op Oude Markt tijdens Vrieler NL

  Cultuur

Tijdens de derde aflevering van Grolsch Summer Sounds 2017 is het donderdag de beurt aan het levenslied. Op de Oude Markt treden onder meer op Jannes en Evert Wolters.

Enschede - Deze avond is georganiseerd door Partycentrum Vrieler, al jarenlang een begrip in het Enschedese uitgaanscircuit voor mensen die van Nederlandstalig repertoire houden.

De avond wordt geopend door de uit Friesland afkomstige Lytse Hille (20.00 uur). Deze enthousiaste zanger heeft inmiddels een aantal hits in de piratenwereld achter zijn naam staan. Daarna is het de beurt aan Evert Wolters (20.30 uur) en de 20-jarige zanger Spang! (21.00 uur).

De koning van de piratenfeesten Jannes (22.30 uur) trakteert het publiek op zijn geliefde meezingers en de uit Enschede afkomstige Maikel (23.00 uur) sluit samen met het publiek dit gezellige feestje af.

Na Vrieler NL volgen nog op donderdag 10 augustus NiX Blues Night en op donderdag 17 augustus Enschede Rocks. Dit gratis toegankelijke zomerspektakel is een initiatief van Vereniging Horeca Stad Enschede (VHSE) in samenwerking met Enschede Promotie.

Meer informatie over het programma is te vinden op www.grolschsummersounds.nl

reageer als eerste
Meer berichten