Logo huisaanhuisenschede.nl


Het concert is op zaterdag 16 december om 20.00 uur in de Jacobuskerk aan de Oude Markt.
Het concert is op zaterdag 16 december om 20.00 uur in de Jacobuskerk aan de Oude Markt.

Monique Kokkeler zoekt naar stemmen voor concert Merry Christmas

  Cultuur

Orchestra Twente en Choir Twente vieren eind dit jaar hun 5-jarig jubileum met het concert Merry Christmas in de Jacobuskerk. De voorbereidingen zijn al in volle gang, aldus dirigent Monique Kokkeler, oprichtster en initiatiefneemster van Orchestra Twente en Choir Twente. "De repetities starten vanaf woensdag 30 augustus. Er staan bekende kerstcarols op het programma, die worden begeleid door symfonieorkest Orchestra Twente."

Enschede - Choir Twente is een gemengd koor en dat wekelijks op de woensdagavond van 20.00 tot 22.00 uur repeteert. De leden van Choir Twente komen uit de wijde regio.

Kokkeler zoekt zangtalent voor het komende kerstconcert. Mensen die mee willen doen aan 'Merry Christmas' kunnen zich aanmelden. "We zijn met name op zoek naar bassen, tenoren en hoge sopranen."

Onder de noemer 'Merry Christmas' verzorgen Kokkeler en co. al vijf jaar kerstconcerten. Elk concert kende speciale gasten. Sopranen en baritons van naam en faam, als Tineke Roseboom, Jan Willem Baljet, Peter Arink en Marjan Vleeming. Anne van der Meiden sprak tijdens het concert in 2016. Dit jaar wordt het publiek getrakteerd op een inspirerend concert met een veertigkoppig symfonieorkest.

Meezingen? Stuur een mail naar info@orchestratwente.nl en het inschrijvingsformulier wordt opgestuurd. Het concert is op zaterdag 16 december om 20.00 uur in de Jacobuskerk aan de Oude Markt. Info: www.orchestratwente.nl

reageer als eerste
Meer berichten