Wegens groot succes vorig jaar geven zangeres Monica Coronado en gitarist Manito op 18 mei weer een concert op Landgoed Algoed.
Wegens groot succes vorig jaar geven zangeres Monica Coronado en gitarist Manito op 18 mei weer een concert op Landgoed Algoed. (Foto: PR)

Spaanse klanken bij volle maan rond kampvuur in Twekkelo

  Column

Twekkelo - Wegens groot succes vorig jaar geven de uit Barcelona afkomstige zangeres Monica Coronado en flamencogitarist Manito op zaterdag 18 mei weer een vollemaanconcert op Landgoed Algoed in Twekkelo. Bij dit optreden wordt de luisteraar meegenomen naar een wereld vol passie, weemoed en hartstocht.

Monica begeleidt zichzelf op gitaar. Met heldere stem zingt zij haar verhalen, verzameld en beleefd in haar zwervend bestaan als muzikant. Manito's vurige spel is intuïtief en rijk aan stijlen en invloeden. Zijn naam is een directe verwijzing naar de Franse gitaarlegende 'Manitas de Plata'

Dit intieme luisterconcert is een echte aanrader voor romantici. Men zit deze avond rond het kampvuur dicht bij de artiesten bij - als het weertechnisch meezit - het licht van de maan. Tussen de bedrijven door kan men genieten van een drankje en van de schitterende omgeving.

Aanvang: 20.30 uur. Locatie: Landgoed AlGoed aan de Burg. Stroinkstraat 411 in Twekkelo. Entree: 10 euro. reserveren via: info@landgoedalgoed.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden