Foto:

Pathmos Oase Doet u ook mee?

Enschede - Op zaterdag 26 september bent u vanaf 10 uur van harte welkom op de Groene Burendag waarvoor de tuinwerkgroep die werkt aan de Pathmos oase een extra subsidie heeft ontvangen. Het is de bedoeling de tuin achter de pastorie, Haaksbergerstraat 253 op te knappen en in de toekomst open te stellen voor de wijk. Heeft u stekjes of plantjes, neem die dan mee.

Naast de prachtige dot-paintings op de muur en wand, is er tevens een hele tentoonstelling over deze vorm van kunst op de muren. Hoewel ons gastenteam u graag rondleidt, is er daarnaast een kleurrijk geïllustreerd boekje beschikbaar met afbeeldingen en uitleg. Een echte aanrader .

De poort staat wijd open want we mogen 100 gasten ontvangen en houden ons aan de corona regels. Het is de bedoeling dat, na de officiële opening op 24 oktober a.s. de tuin een ware oase wordt voor de hele buurt waarbij het genieten van de natuur, rust en ontspanning voorop staat. Daarnaast is er voldoende ruimte voor muziek, bezinning, spel en andere bijeenkomsten. Perken met mooie bloemen en planten zullen het geheel voltooien.

Doe mee en laat U zien!

Namens de werkgroep: Henk Thüss

h.thss@kpnplanet.nl:

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden