Foto:

Audities Ciske de Rat de musical

Enschede - Op zaterdag 29 en zondag 30 mei 2021 speelt de Nederlandse musical Ciske de Rat in de stadsschouwburg Hengelo. Daarvoor worden dansers, zangers en spelers in alle leeftijden gezocht. De audities vinden plaats op dinsdag 1 en woensdag 2 september bij Focus aan de Zuiderspoorstraat 7 in Enschede.

De Enschedese dansschool Focus zet iedere twee jaar een grote bekende musical op de planken. Zo speelden zij eerder Aladdin Jr. en Shrek Jr., twee aangepaste versies speciaal voor jongeren. Komend seizoen werken de Musical Klassen aan Ciske de Rat - de musical. Daarvoor zoekt de Enschedese dansschool kinderen vanaf 6 jaar en volwassenen. Er zijn rollen in alle leeftijdscategorieën: van brutale schoolkinderen tot een welbespraakte oudere rechter.

 De lessen en repetities voor kinderen en jongeren vinden plaats op dinsdagen, voor volwassenen op woensdagavond. Vanaf september volg je wekelijks lessen in stem, spel en beweging terwijl je werkt aan de productie. Iedereen kan mee doen, veel of weinig ervaring dat maakt niet uit. Er wordt gekeken naar persoonlijk potentieel om te groeien. Geïnteresseerden kunnen op 18, 19, 25 en 26 augustus gratis introductielessen volgen. Tijdens deze introductielessen maak je kennis met de docenten, de lessen en met de musical Ciske de Rat.

 Voor de hoofdrollen worden audities gehouden. Deze zijn dinsdag 1 en woensdag 2 september bij dansstudio Focus aan de Zuiderspoorstraat 7 in Enschede. Daarvoor zoekt Focus dansers, zangers en spelers met een passie voor musical en de drive zich te ontwikkelen. Geïnteresseerden kunnen een informatiepakket aanvragen door te mailen naar contact@focusstudio.nl of zich aanmelden voor een van de gratis introductielessen op www.focusstudio.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden