leerlingen Luna
leerlingen Luna (Foto: )

Theaterschool luna bestaat 15 jaar

Enschede - Theaterschool Luna gaat het gehele jaar feest vieren omdat ze 15 jaar bestaan. Ze gaan dit jaar (mits Corona -het toelaat ) twee voorstellingen geven met mooi decor, prachtig kostuums, schitterende belichting en met goed geluid en in een groot theaterzaal.

Zoals nu gepland 7 november musical 'Mamma Mia!' en 30 mei 'Luna 15 jaar'. Kunnen we niet in grote zalen optreden dan zullen we een andere alternatief zoeken.

Ook dit seizoen zullen we weer leuk en leerzame musical -lessen en trainingen geven. We gaan met Luna zeker het jubilerende jaar vieren!

Er komt ook weer een geweldige leuke theaterworkshop en auditietrainingen met leerkrachten die al een naam hebben gemaakt in het professionele theater, films, reclame, modellenwerk en ga zo maar door .

Wil je dit ook allemaal meemaken ?

Wil je ook stralen op een groot podium? Groeien en je eigen "ik" ontwikkelen in alle aspecten van het theater? Daarnaast ontzettend veel spelplezier en theatervrienden maken?

Geef je dan op voor een proefles vanaf woensdag 5 september om 15.30 tot 17.00 uur Patmosschool Spinnerstraat 29 in Enschede 

www.theaterschoolluna.nl 

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden