Mitchell Staphorst van Solarvoordeelshop opent op 7 augustus een showroom aan de Hogelandsingel in Enschede. (Foto: Indebuurt.nl)
Mitchell Staphorst van Solarvoordeelshop opent op 7 augustus een showroom aan de Hogelandsingel in Enschede. (Foto: Indebuurt.nl) (Foto: Indebuurt.nl)

Mitchell Staphorst opent showroom aan Hogelandsingel

Tot een paar jaar geleden was Mitchell Staphorst helemaal op z'n plek bij Defensie. Zo werd hij uitgezonden naar Mali en Irak, maar dit betekende ook dat hij voor lange tijd van huis was. En dat was met de komst van twee kindjes alles behalve gemakkelijk. Daarom besloot hij rigoureus het roer om te gooien en z'n eigen bedrijf in zonnepanelen te beginnen.

(door Rebecca de Graaf)

Enschede - Mitchells dochter was nog maar een paar weken oud toen haar vader voor acht maanden naar het buitenland moest vertrekken. De 29-jarige Enschedeër houdt enorm van zijn werk als militair, maar hij houdt nog meer van zijn vriendin en kinderen. Nadat hij weer veilig in Nederland was aangekomen, nam hij afscheid van Defensie en richtte zijn pijlen op de detailhandel.

De detailhandel is natuurlijk een breed begrip, maar Mitchell hoefde niet lang na te denken in welk product hij zich wilde gaan specialiseren. De vraag naar zonnepanelen is in de afgelopen jaren alleen maar toegenomen, dus dit was volgens hem een slimme investering. Om de kosten zo laag mogelijk te houden, richtte hij vier jaar geleden hij een webshop in zonnepanelen op. Het installeren van de zonnepanelen deed hij zelf en als het even te druk werd, kon hij altijd de hulp van zijn vader inschakelen. De webshop werd al snel een succes en binnen de kortste keren leverde Mitchell zonnepanelen door heel Nederland. Tijd dus om wat extra installateurs aan te nemen!

Showroom

Inmiddels is zijn bedrijf nóg verder gegroeid, want op 7 augustus opent Mitchell een heuse showroom aan de Hogelandsingel in Enschede. "Wat wij hier aan onze klanten kunnen laten zien, is uniek in de regio. Want van ieder model hebben wij er een op het dak van de winkel liggen. Via een speciaal metingssysteem worden de resultaten real time weergegeven. Ieder paneel heeft met dezelfde condities te maken, dus je ziet gelijk welk zonnepaneel het meeste oplevert. Dit is bij andere aanbieders van zonnepanelen in de regio niet mogelijk", vertelt Mitchell trots.
Bij Solarvoordeelshop vind je diverse soorten zonnepanelen. Je hebt al een zonnepaneel voor €104,00 per stuk, maar ook voor €358,99. En met het speciale metingssysteem kan Mitchell precies aantonen waar dit prijsverschil vandaan komt. "De reden waarom het ene paneel duurder is dan het andere heeft te maken met de hoeveelheid energie dat opgewekt kan worden."

Ben jij van plan om zonnepanelen te nemen, maar weet je niet zo goed welk type en hoeveel zonnepanelen je het beste kunt aanschaffen? Mitchell helpt je graag verder! Kom langs in de showroom voor persoonlijk advies en zie gelijk wat het rendement is van de verschillende zonnepanelen. Door de overstap naar zonnepanelen te maken, bespaar je al snel honderden euro's op je energierekening.

indebuurt.nl/enschede

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden