Repair Monkeys zet iPhone reparatie markt op de kop

De rebelse internet start-up Repair Monkeys uit Twente gaat de do-it-yourself reparatie markt op zijn kop zetten om hiermee E-waste te verminderen. Vandaag is het bedrijf gelanceerd met complete iPhone reparatiesets en how-to’s. ''Repareren is easy en de E-waste berg is een groot probleem. Wij geloven dat elke reparatie telt.''

Repair Monkeys maakt de ervaring van het zelf repareren compleet. De laagdrempeligheid van het merk, in combinatie met de productvoering moet ervoor zorgen dat consumenten zelf meer gaan repareren. Door complete reparatiesets te leveren met uitgebreide handleidingen en leuke extra’s wordt de ervaring net zo leuk als een iPhone die weer goed werkt.

De jungle waar de Monkeys in leven wordt steeds meer vervuild en de E-waste berg wordt met de dag groter. Wereldwijd werd er vorig jaar 53,6 miljoen ton aan E-waste weggegooid, meldt de Global E-waste Monitor 2020 in hun rapport.

Volgens Repair Monkeys kan dit zo niet langer: “Ons doel is om de e-waste berg te verminderen door mensen ervan bewust te maken dat zij zelf hun iPhone kunnen repareren. Door je iPhone te repareren geef je jouw iPhone eenvoudig en goedkoop een tweede leven. Want laten we eerlijk zijn, hebben we nou echt om de 1 of 2 jaar een nieuwe smartphone nodig?”

Een kapot scherm of versleten batterij hoeft geen reden meer te zijn om je iPhone weg te gooien. Met Repair Monkeys repareer je dit gewoon zelf. Dit levert niet alleen winst op voor het milieu maar ook voor de eigen portemonnee, hier zijn de Repair Monkeys apetrots op!

Het assortiment bestaat uit de meest populaire reparatiesets voor iPhone schermen, batterijen en docks.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden