Foto: Edwin Veenendaal

Er mag weer gedanst worden

Enschede - Bij dansstudio Focus zijn ze blij dat er weer gedanst mag worden. Van half maart tot en met juni kon iedereen op het YouTube kanaal van de Enschedese dansschool online lessen volgen. Inmiddels mag er weer gedanst worden in de studio’s aan de Zuiderspoorstraat 7. Het nieuwe seizoen begint van maandag 17 t/m zaterdag 29 augustus met de jaarlijkse Open Lessen. Tijdens deze twee weken kan iedereen gratis lessen volgen.

Met de start van het nieuwe schooljaar beginnen ook de lessen bij Focus weer. Dit seizoen zijn er nog meer stijlen en lessen aan het al uitgebreide rooster toegevoegd, waaronder een nieuwe Streetdance groep voor kinderen vanaf 6 jaar. Daarnaast is er ook een Hip Hop groep voor kinderen vanaf 8 jaar en een groep voor volwassenen. Deze lessen worden gegeven door de nieuwe docent bij Focus: Henk Sturing. Het maakt niet uit of je een beginner bent of ver gevorderd, de Enschedese dansschool heeft voor alle leeftijden en niveaus uitdagende lessen. Van Dreumesdans voor de allerkleinsten tot en met Ballet voor volwassen. Met het meest uitgebreide dansaanbod van Enschede is er voor iedereen een passende les. Focus is dé plek in Enschede om dans-, musical- en yogalessen te volgen.

De dansschool is in de afgelopen maanden flink onder handen genomen. Zo is de lounge verruimd en is er de mogelijkheid om in de dansschool dans- en sportkleding te shoppen in het nieuwe winkeltje.

Van maandag 17 t/m zaterdag 29 augustus kun je alle lessen gratis uitproberen. Bekijk het lesrooster en plan online een proefles op www.focusstudio.nl of mail naar contact@focusstudio.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden