Foto: PR

Opening buitenterras Mystiek Theater

Er is hard aan gewerkt, maar het resultaat mag er zijn. Vanaf augustus kan men niet alleen binnen, maar ook buiten genieten bij het Mystiek Theater aan de Rigtersbleek-Zandvoort 10 in Enschede.

Enschede - ''We hebben een terras weten te creëren waarbij we de sfeer van Woodstock in ons achterhoofd hadden. Het fietsenhok is omgebouwd tot gezellige buitenbar en we hebben diverse leuke zitjes gemaakt. Sheltersuit heeft van stof een enorme overkapping weten te naaien zodat je bij wat minder weer lekker kunt blijven zitten'', aldus Monica Mollink van Mystiek Theater.

Ook aan de inwendige mens is gedacht; er zullen verschillende kleine gerechtjes verkocht worden en worden er naast het standaard biertje ook diverse speciaal biertjes geserveerd. Dit alles onder het genot van live muziek en enkele verrassingselementen.

''Wij bedanken de vrijwilligers die geholpen hebben met de opbouw en we bedanken de Rabobank en Lidl Twekkelerveld die een financiële bijdrage hiervoor hebben geleverd.''

Aftrap Sunny Sunday

Zondag 9 augustus is de aftrap van de eerste Sunny Sunday met The Smugglers Blues Band. Zondag 23 augustus volgt Johnny Teardrop & The Tissues en op zondag 30 augustus NL3

mystiektheater.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden