Foto: PR

Mix van hedendaagse kunst in Galerie de Deel

Galerie ‘de Deel’ opent weer haar deuren met een rijk aanbod aan hedendaagse kunst van zowel gevestigde kunstenaars als ook opkomend talent. De galerie richt zich op kunst uit diverse disciplines. Het doel is om bezoekers te verrassen door kunst aan te bieden met een wisselend karakter in een sfeervolle, natuurlijke en authentieke ambiance.

Lonneker - Kern van de activiteiten is het samenstellen en verzorgen van wisselende exposities van een hoogwaardige kwaliteit met een wisselend karakter.Ook dit seizoen kunt u genieten van bijzonder werk van onder anderen de volgende kunstenaars: Belinda Dokter, Hans Paus, Theo Zwankhuizen, Elise, Meray Barsouma, Barsoum Barsouma, Thea Sjoerdsma en Marek Hardens.

Elk van deze kunstenaars heeft een unieke en herkenbare stijl. Sommige werken zijn ontroerend in hun schoonheid. Anderen zuigen je naar binnen in een wereld waar telkens iets nieuws te ontdekken valt. Er zijn werken die het je vrijwel onmogelijk maken om niet vrolijk van te worden. Een gedeelte zal je uitdagen om zelf de betekenis van het werk te ontrafelen en gelijktijdig jezelf te leren ontdekken.

Bezoekers zijn welkom op vrijdag, zaterdag en zondag van 13.00 tot 17.00 uur; andere dagen en tijden mogelijk op afspraak. Uiteraard met inachtneming van de geldende coronaregels. Galerie ‘de Deel’ bevindt zich aan de achterzijde van Theehuis Sprakel in het Bos aan de Overmaatweg 45 in Enschede.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden