Foto: PR

Kerstcircus Enschede komt er weer aan

Deze maand startte de voorverkoop van Kerstcircus Enschede voor het seizoen 2020/2021. Kerstcircus Enschede biedt dit jaar een gloednieuw en spannend circusprogramma. Het wordt van 18 december tot en met 3 januari weer dromen met je ogen open met de mooiste en spannendste acts.

Enschede - Na het succes en de fantastische reacties op het programma van Kerstcircus Enschede door het publiek doet het circus er qua artiesten een schepje bovenop. Wat te denken van Andrejs Fjoderovs uit Letland die in Monte Carlo zijn indrukwekkende duivennummer bracht. Dit jaar lukt het ons om hem te contracteren. Ook zien we een grote groep Siberische kamelen waarmee de meest uiteenlopende prijzen zijn binnen gehaald, gepresenteerd door de neef van Toni Boltini: Antonio Hendriks. Maak kennis met deze bijzondere fluffy woestijndieren.

Nieuw zijn de razendsnelle illusies waarbij je ogen te kort komt en zeer sensationele luchtnummers zoals de niet ongevaarlijke Cloud Swing en natuurlijk wegens succes geprolongeerd spreekstalmeester/gastheer Atze Lubach. Bijzonder is het muzikale clownsduo di Lello bestaand uit de Nederlandse Jenny en Italiaanse Alan. Een mooie combinatie van elegantie en klunzigheid in een aantal hilarische acts.

Troupe Rocker Stars

Extra interessant voor de jeugd Is Martin Tonev die met een moderne en flitsende led verlichting versierde cyr wheel al tollend door de piste gaat. Max Weldy, is het een clown of een kunstige acrobaat? Pijn in je buik van het lachen als je zijn wereldberoemde energieke act op de trampoline ziet. Troupe Rocker Stars bestaat uit vier stoere mannen die op reusachtige banden door de piste springen en over elkaar heen buitelen. Wie denkt alles te kunnen op een eenwieler heeft nog nooit gehoord van Lénárd uit Hongarije die voor zijn publiek zelfs door het vuur gaat. Kortom, dit circus programma is nog verrassender dan vorig jaar, met adembenemende acts. Mis het niet.

Kaartverkoop

Wie zeker wil zijn van tickets op de populairste dagen kan maar beter vroeg bestellen. Volgens de standaards van het RIVM wordt het aantal zitplaatsen per voorstelling meer dan gehalveerd. De tickets worden terugbetaald bij canceling van de voorstellingen.

Meer informatie op https://kerstcircus-enschede.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden