Grote cabaretiers als Daniël Arends, Patrick Laureij, Pieter Derks, Ellen ten Damme, Yentl & de Boer, Roué Verveer en Veldhuis & Kemper, zijn dit najaar slechts in vijf grote schouwburgen te zien, waaronder het Wilminktheater.
Grote cabaretiers als Daniël Arends, Patrick Laureij, Pieter Derks, Ellen ten Damme, Yentl & de Boer, Roué Verveer en Veldhuis & Kemper, zijn dit najaar slechts in vijf grote schouwburgen te zien, waaronder het Wilminktheater. (Foto: PR)

Grote cabaretiers exclusief te zien in Wilminktheater Enschede najaar 2020

Grote cabaretiers als Daniël Arends, Patrick Laureij, Pieter Derks, Ellen ten Damme, Yentl & de Boer, Roué Verveer en Veldhuis & Kemper, zijn dit najaar slechts in vijf grote schouwburgen te zien, waaronder het Wilminktheater. Dit is een initiatief van de Stichting Theateralliantie, waar het Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede onderdeel van is.

Enschede - Vrijdag 24 juli om 12.00 uur start online via www.wilminktheater.nl de verkoop van alle cabaretvoorstellingen die in het najaar van 2020 in het Wilminktheater of De Kleine Willem te zien zijn.

Ook presenteert Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede dit najaar cabaretiers als Lebbis, Bert Visscher, Nathalie Baartman, Erik van Muiswinkel, Goeie Tukkers zijn geen Motherfuckers, Peter Heerschop & Viggo Waas, Dolf Jansen en Johan Goossens.

Vanzelfsprekend wordt er rekening gehouden met 1,5 meter afstand in beide theaters voor bezoekers, medewerkers en artiesten. De meeste cabaretiers spelen dan ook meerdere keren op een avond een aangepast programma van maximaal 75 minuten zonder pauze.

l

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden