Foto: PR

Trek de wandelschoenen aan en loop door Enschede

De zomervakantie is de periode om tot rust te komen. Wandelen is een goede manier om te ontspannen. Normaliter had je in deze periode vast wat over de Nijmeegse Vierdaagse gehoord want die zou de 21e van start gaan. Massaal wandelen in een vierdaagse is er niet bij, maar individueel met een vriend, collega of goede buur is op gepaste afstand wel mogelijk én je kunt ook nog een medaille verdienen. 

Enschede - Met de Home Edition van de Avond4daagse kan iedereen in Enschede op zijn eigen moment mee doen. Dat kan op weg naar je werk of naar een bekende. Bekijk jouw woonomgeving met een vakantieblik en je zult dingen zien waar je normaal achteloos aan voorbij gaat.

De bedoeling is dat je zelf vier dagen een route loopt die je meet met een speciale wandel app. Je kunt de vier dagen lopen in de periode tussen 1 juni en 31 augustus 2020. Maar tussen de eerste en de vierde dag mogen maximaal twee weken zitten.

Deelname kost 5 euro inclusief medaille die je na afloop bij Sportaal kan ophalen de beweegmakelaar. Geef je op via de website van de KNWB

Beweegmakelaar

Wanneer je op zoek bent naar passende beweging om te werken aan je conditie en gezondheid is het lastig om een goede keuze te maken uit alles mogelijkheden die er zijn. De Beweegmakelaar helpt vrijblijvend en heeft een compleet overzicht van alle partijen die zich bezig houden met het aanbieden van sport en bewegen in Enschede. Blijf sporten, blijf gezond.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden