Donatie ten behoeve van de binnentuin met paviljoen voor patiënten van MST.
Donatie ten behoeve van de binnentuin met paviljoen voor patiënten van MST. (Foto: Bob Dickhoff)

Rotary Club Enschede haalt €13.000 op voor binnentuin MST

De speciale #lockdownmok is volledig uitverkocht. Van de mok die Rotary Club Enschede maakte voor het goede doel zijn maar liefst 1300 exemplaren verkocht. Daarmee is de mok een aandenken aan de coronatijd en collectors-item geworden. Het succes van deze actie zorgt ervoor dat er geen tekort meer is voor de nieuwe binnentuin van het MST. Met de overhandiging vandaag van de cheque van € 13.000 door Karen Fehse aan Sophia de Rooij is het project afgerond en kan de laatste inrichting worden gekocht.

Enschede - “Wij zijn als Rotary Club Enschede ontzettend trots op de zorg en met ons vele anderen. Want in zeer korte tijd is het gelukt om 1300 mokken te verkopen voor de binnentuin van het MST. De vier ontwerpen van kunstenares Rineke Engwerda spreken tot de verbeelding en zijn als aandenken en cadeau gekocht door veel particulieren en bedrijven. Met als resultaat dat er geen tekort meer is voor de binnentuin van het MST en alle wensen voor patiënten en medewerkers nu gerealiseerd kunnen worden. Echt fantastisch!”, aldus Karen Fehse voorzitter van Rotary Club Enschede.

Sophia de Rooij, voorzitter Raad van Bestuur Medisch Spectrum Twente: “Namens onze patiënten en onze medewerkers zijn wij Rotary Club Enschede zeer erkentelijk voor hun hartverwarmende en succesvolle actie die ook als bijdrage letterlijk tot het laatste loodje gerekend kon worden. De binnentuin en het paviljoen zijn beiden een enorme aanwinst voor ons ziekenhuis.”

Over de club

Rotary Club Enschede is opgericht in 1936 en de oudste club van de stad. Met 45 leden is het één van de grootste Rotary clubs van Twente. De mannen en vrouwen van de club zijn sterk verankerd in de lokale en regionale samenleving. De kennis en kunde van de leden die van 30 jaar jong tot 85 jaar oud varieert staat garant voor een brede invulling aan het Rotary motto ‘service above self’. Met lokale, regionale, Euregionale, landelijke en internationale projecten en van klein tot groot wordt de samenleving mooier gemaakt. Dit doen wij in samenwerking met andere clubs, van Rotary tot daarbuiten en altijd vanuit een krachtige basis van onderlinge fellowship.

Meer informatie is te vinden op www.rotaryenschede.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden