Elektrische deelscooters van GO Sharing rijden nu ook in Enschede


Foto: PR

Elektrische deelscooters van GO Sharing rijden nu ook in Enschede

Vanaf vandaag kleurt Enschede een stuk groener. Het succesvolle deelscooter bedrijf GO Sharing biedt tientallen elektrische scooters aan om makkelijk, efficiënt en op leuke en duurzame manier te rijden. De scooters kunnen worden geplaatst op verschillende locaties in Enschede, iets wat je kunt vinden in de app.

Enschede - De dienst is 24 uur per dag, 7 dagen per week te gebruiken door iedereen met een geldig rijbewijs. Mede oprichter Raymon Pouwels: “samen met de gemeente streven wij naar een gezonde en beter bereikbare stad. Met onze compacte deelscooters kun je door heel Enschede én zelfs naar buitengebieden rijden, hierdoor is de auto verleden tijd.”

Een duurzame ambitie

GO Sharing heeft als ambitie om duurzaam vervoer voor iedereen toegankelijk te maken. Om dit te bereiken plaatst het jonge bedrijf in samenspraak met gemeente Enschede meer dan honderd e-scooters binnen de gemeente, op deze manier stimuleert het bedrijf inwoners om de auto te laten staan. Al tienduizenden mensen maken gebruik van de dienst in de verschillende steden, van inwoners en ondernemers tot studenten en dagjesmensen. Samen met de gemeente draagt GO Sharing bij aan een gezonde en bereikbare stad. Met het aansluiten van Enschede is het bedrijf een stap dichter bij haar ambitie. De aanbieder van de groene deelscooters bekijkt ook de mogelijkheden voor uitbreiding naar randgemeenten, denk aan Hengelo.

Hoe het werkt?

Met de compacte deelscooters rijden gebruikers gemakkelijk door heel de regio. Het bedrijf biedt de mogelijkheid om met de scooter naar andere steden te rijden en om hier je rit te beëindigen. De scooters zijn via de GO Sharing app op ritbasis te huren. Dit betekent dat gebruikers niet aan een abonnement vastzitten en alleen betalen voor de tijd dat zij de dienst gebruiken. GO Sharing is al te gebruiken v.a. € 0,23 per minuut.

go-sharing.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden